Om Care4Body

Hvem er Steen Jensen

Baggrund

Jeg er født i Odense og boede der de første 14 år af mit liv, til jeg flyttede til Middelfart hvor jeg har boet siden 1984. Efter folkeskolen valgte jeg arbejdslivet inden for fødevarebranchen og blev uddannet butikslagter i 1991. Arbejdede i mange år på slagterier og kødopskæringer. Efter endt værnepligt og udsendt soldat i 1994 for UN, var jeg igen tilbage på slagteriet.

Jeg har altid trænet meget, især Karate(Kyokushinkai) og styrketræning i fitnescenteret. Det var interessen for træning og kroppens funktion der gjorde mig nysgerrig på at vælge en levevej indenfor behandling.

 Jeg blev uddannet Fysiurgisk massør i 2002 ved JFMI, og jeg startede klinik op som havde åben når jeg havde fri fra slagteriet. Jeg blev bekendt med en massør skole der lå tættere på min bopæl. På den skole kunne jeg tage rigtig mange gode og brugbare kurser og ikke mindst uddannelser.

I 2011 blev jeg uddannet Idrætsskadeterapeut hos Lasota Terapi Akademi i Fredericia. Som idrætsskadeterapeut fik jeg en masse ny viden og gode redskaber til at kunne behandle endnu bedre og bredere. Her blev jeg klogere på at bækkenet er utrolig vigtigt område og årsag til mange udfordringer i bevægeapparatet.

Jeg tog uddannelse som columnaterapeut(ryg behandler) i 2016. Denne uddannelse gav langt mere viden omkring en lang række sygdomme/tilstande i ryggen og bækkenet som man kan behandle og ikke mindst ikke kan/eller skal behandles. Da det er utrolig vigtigt at kende sin begrænsning og henvise til videre udredning og undersøgelse når det kræves.

Ved undersøgelse her i klinikken, ser jeg mere “globalt” end “lokalt”. Forstået på den måde at jeg bruger god tid på at undersøge grundigt og finde årsagen til din udfordring og behandle den og dermed også symptomet. Tilgangen her er mere holistisk, og ser mere på kroppens sammenhæng. Det er min erfaring at det giver en mere og længere holdbar effekt af behandlingerne.

Uddannelse

Lægeeksamineret Massør

Lægeeksamineret idrætsskadeterapeut

Lægeeksamineret columnaterapeut(rygbehandler)

Af andre kurser jeg har taget gennem tiden

Bækken dysfunktion

Kursus i skulderskader

Kursus i kinesiotape

Kursus i k-laser(klasse 4)

Kursus i Manuel Terapi af kranie og ansigt

Sundhedsfaglig uddannelse:

  • Anatomi og Fysiologi                  200 timer
  • Patalogi(sygdomslære)                100 timer
  • Psykologi                                           50 timer
  • Alternative behandlingsformer    50 timer
  • Klinkvejledning                                10 timer

Jeg tilbyder

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Kan jeg få tilskud fra sygeforsikring danmark?
Der ydes ikke tilskud fra Sygeforsikring danmark.
Men forhør dig ved dit pensionsselskab/forsikring om der er dækning hvis du har en sundhedsforsikring. Du kan også købe klippekort og dermed opnå rabat.
Hvor lang tid skal jeg booke hvis jeg booker online?
Hvis det er første gang du skal have behandling i klinikken, er det nødvendigt at booke 1 time til 1.undersøgelse for at kunne lave en ordentlig behandling.
Ønsker du bare massage, så booker du bare den ønskede tid. F.eks. 30 min til øvre ryg/nakke, 45 min hvis det er hele ryggen og nakken og 60 min hvis det er hele ryggen/nakken + ben.
Kræver det en henvisning fra lægen for at få behandling?
Da det er en privat klinik kræver det ikke henvisning. Og lægen kan heller ikke henvise hertil da klinikken ikke har et ydernummer. Du booker direkte online eller kontakt klinikken.
Skal jeg booke Manuel terapi eller Massage?
Hvis det drejer sig om muskelømhed efter f.eks. træning eller overbelastning? så er massage altid en god start. Hvis du har en følelse af noget er i klemme? Noget der trækker ud i arme, ben eller lignende samt hyppig hovedpine og ondt i ryggen så er det en god ide med Manuel terapi.

Mine klienter siger:

"Det var supert at slippe af med mine smerter i nakken, med hurtig hjælp fra Steen."

Niels Rosendahl

"Efter mange års kirogpraktor og massage, og dårlig ryg, blev jeg anbefalet at prøve Steen. Allerede efter første gang, havde Steen fundet årsagen til min forbandede dårlige ryg. Går nu jævnligt ved Steen, og har aldrig haft det bedre i min ryg og krop. Kan på det varmeste anbefale mirakel Steen"

Marianne Hansen

"Kanon dygtig Massør og idrætskadeterapeut"

Pia Schmidt

"Kan varmt anbefales, jeg har uden at nedværdige, læger, fys, kiropraktor, men Steen har hjulpet mig med mine problemer"

Christian

"Jeg har besøgt Steen en del gange med alt fra skinnebensbetændelse til ondt i skuldre og ryg. Super behagelig fyr, dygtig og altid parat til at hjælpe. Kan klart og trygt anbefale Steen"

Jimmy

Kontakt Steen Jensen

61371670

sjcare4body@gmail.com

 

Åbningstider

Mandag: 10:00- 14:00
Tirsdag: 9:00-16:00
Onsdag: 9:00-16:00
Torsdag: 8:00-18:00
Fredag: 9:30-14:00
Lørdag: Lukket

embedgooglemap.net